Gelukkig HurenTel: 030-8885255
Mail: info@gelukkighuren.nl

Gelukkig Huren

Uw persoonlijke makelaar in huur, verhuur en Beheer

Woning Huren?

Zoekt u een kamer, studio, appartement of woning in Utrecht en omgeving? Schrijf u dan GRATIS in. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van het nieuwe woningaanbod dat wij in de markt weten op te sporen.

Wanneer u bij ons een zoekopdracht neerlegt, adviseren en ondersteunen wij u in het vinden van een passende woning, appartement, studio of kamer in Utrecht en omgeving op basis van uw woonwensen. Wij hebben exclusief woningaanbod. Wij doorzoeken daarbij de huurwoningmarkt, dus ook buiten het aanbod dat wijzelf op voorhand al hebben gevonden en op onze website presenteren.

Zodra geschikte woonruimte is gevonden begint de echte bemiddeling. Wij zullen dan in onderhandeling gaan met de verhuurder om voor u een zo gunstig mogelijke huurovereenkomst te krijgen. Daarbij werken wij uitsluitend in uw belang. U hoeft ons pas te betalen zodra een huurovereenkomst tot stand is gekomen, waar u zich helemaal in kan vinden.
 

 

 

Het kan voorkomen dat u uw oog laat vallen op een woning waarvoor wij al van de verhuurder een opdracht tot bemiddeling hebben. In dat geval kunnen wij niet tegelijkertijd ook uw belangen behartigen en in uw opdracht bemiddelen. Als dat het geval is, wordt dat aangegeven bij de woningen die wij op het internet presenteren. U bent dan geen courtage verschuldigd. Desgewenst kunnen wij u doorverwijzen naar een deskundige en betrouwbare makelaar die uw belangen tijdens de bemiddeling wel kan behartigen.

GelukkigHuren werkt vanuit de overtuiging dat elke bemiddeling uniek is. Daarom besteden wij maximale aandacht en tijd aan uw wensen en voorkeuren.

✓ Uw persoonlijk individuele verhuurmakelaar
✓ Zoekopdracht plaatsen
✓ Exclusief aanbod bij zoekopdracht
✓ Gratis inschrijving
✓ Gratis per email op de hoogte blijven van het woningaanbod dat wij in de markt vinden
✓ Onbeperkte bezichtigingen net zo lang u geschikte woonruimte heeft gevonden
✓ Optimale service gedurende de zoekopdracht, de bemiddeling en na de bemiddeling
✓ No cure no pay: alleen courtage verschuldigd zodra een huurovereenkomst is gesloten